Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DarkPretor (995397) - Valga CF (776112) » 305163050: T32/J7/VII

Liga 305163050 Información oficial sobre el partido 305163050 en Hattrick

15.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VII.83 (38119)

DarkPretor Alineación oficial del equipo 'DarkPretor' en el partido 0 - 4 LOs + Malos Alineación oficial del equipo 'LOs + Malos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DarkPretor Alineación oficial del equipo 'DarkPretor' en el partido 1 - 1 LOs + Malos Alineación oficial del equipo 'LOs + Malos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DarkPretor

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Florentas Delonas va disposar d'una bona oportunitat al minut 50, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): DarkPretor van sortir al contraatac amb encert al minut 58, però Dima Pérez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florentas Delonas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Więcław Dyjas va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de DarkPretor estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Era el minut 41 quan després d'una dura entrada, el jugador Aldemar Doutor de DarkPretor s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Mário Tavares de DarkPretor es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 62 (Tirita): Al minut 62, Gerald Krassnig de DarkPretor es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

LOs + Malos

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de Malos Sławomir Kiedrzyński va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 34, Rubén Bastida va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Sławomir Kiedrzyński que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Malos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ernest Kopaczewski, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sławomir Kiedrzyński, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Sławomir Kiedrzyński, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 22 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Malos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Manolo Mata Blanco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Terry Gubser, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rubén Bastida. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Jorge Chía de Malos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.