Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Mejor (992819) - Jimens FC (1583930) » 305162371: T32/J5/VII

Liga 305162371 Información oficial sobre el partido 305162371 en Hattrick

01.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / VII.71 (38107)

La Mejor Alineación oficial del equipo 'La Mejor' en el partido 0 - 0 johanx team Alineación oficial del equipo 'johanx team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Mejor Alineación oficial del equipo 'La Mejor' en el partido 2 - 0 johanx team Alineación oficial del equipo 'johanx team' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Mejor

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Mejor va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Lúcio Nabeshima va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Mejor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yves Claessens ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Mejor va fer una substitució al minut 30. Pablo Trepiana va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Yves Claessens.

johanx team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Ronaldo Pulido, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tiago Marmelo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de johanx, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Valeriu Latiş va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Bing Coene va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de johanx que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de johanx va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piet Boogaard, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Daryush Hajizadeh es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Maximiliano León.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Adriaan Gardeniers ocupà el lloc d'en Roland Starhemberg al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de johanx quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Daryush Hajizadeh no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.