Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dasdasf (48616) - estruendos (441429) » 305161309: T32/J5/VII

Liga 305161309 Información oficial sobre el partido 305161309 en Hattrick

01.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / VII.52 (38088)

gestoria cardona Alineación oficial del equipo 'gestoria cardona' en el partido 3 - 0 Crapulas FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas FC' en el partido
Andrea Andrioli (35') 1 - 0
Vladimir Dobre (41') 2 - 0
Andrea Andrioli (52') 3 - 0
gestoria cardona Alineación oficial del equipo 'gestoria cardona' en el partido 3 - 0 Crapulas FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gestoria cardona Alineación oficial del equipo 'gestoria cardona' en el partido 1 - 1 Crapulas FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas FC' en el partido
Tiene suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,7 % 41,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gestoria cardona

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): gestoria sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Andrea Andrioli va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 41 minuts, Vladimir Dobre va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 141 Minuto 52 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de gestoria van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Andrea Andrioli.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Miguel Medina Figueroa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Vyacheslav Filchakov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de gestoria va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Florentino Vila, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Valère Michelon de gestoria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miguel Castanheira va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ber van de Lagemaat.

Crapulas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Crapulas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Nofre Armengou va quedar-se sol davant el porter Javier Bizama, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ilmar Hiid sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Hans Georg Ottmann va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Javier Bizama.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Hans Georg Ottmann quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Javier Bizama va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferdinand Strauser de Crapulas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oliver van Dessel.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 43 (Evento clima: sol, OK técnico): Nofre Armengou semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Teemu Ruutunen va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.