Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bohonal de Ibor, C.F. (313468) - -thor- (771991) » 305161011: T32/J2/VII

Liga 305161011 Información oficial sobre el partido 305161011 en Hattrick

11.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VII.47 (38083)

Bohonal de Ibor, C.F. Alineación oficial del equipo 'Bohonal de Ibor, C.F.' en el partido 4 - 1 strormers Alineación oficial del equipo 'strormers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bohonal de Ibor, C.F. Alineación oficial del equipo 'Bohonal de Ibor, C.F.' en el partido 6 - 0 strormers Alineación oficial del equipo 'strormers' en el partido
Tiene mala suerte 6.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bohonal de Ibor, C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Bohonal aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Will Cruickshank va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bohonal contenien la respiració mentre en Jimmy Panepinto s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Bohonal va augmentar la diferència quan Will Cruickshank no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Humbertas Vaitekūnas de Bohonal va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Bohonal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Benjamin Dale, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fabio Harding va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Jairo Alejandro Quebrada va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Hans Erling Bögebjerg gairebé va marcar per a Bohonal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bohonal van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fabio Harding, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 82 podia haver acabat en gol, però Jairo Alejandro Quebrada va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Bohonal va fer una substitució al minut 15. Genís Rubió va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Enric Brugaroles.

strormers

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip strormers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Edmondo Golia va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmondo Golia de strormers es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reinold Marchand de strormers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Roberto Vivian que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.