Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Numancia C.D (1590129) - FC Noia (438430) » 305160304: T32/J6/VII

Liga 305160304 Información oficial sobre el partido 305160304 en Hattrick

08.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VII.34 (38070)

tolos team Alineación oficial del equipo 'tolos team' en el partido 2 - 2 vilanova f.c Alineación oficial del equipo 'vilanova f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tolos team Alineación oficial del equipo 'tolos team' en el partido 2 - 1 vilanova f.c Alineación oficial del equipo 'vilanova f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tolos team

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): tolos va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Friedhelm Stoischek, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bastien Lebas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Raimon Perelló va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Friedhelm Stoischek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): tolos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Carlos Alonso Arza en un 1 contra 1 amb el porter Benedito Carvalhais, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

vilanova f.c

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El vilanova era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Caha va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): Amb 69 minuts jugats, Iván Hozta de vilanova va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): David Caha va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): vilanova va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Gallardo va desviar el xut final de Paulo Villametide després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mario Nadal, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mario Nadal va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Zuazu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Pol Carim, jugador de vilanova, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 80. Enric Guasp, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Francisco Zuazu de vilanova va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.