Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD.CELTA VIGO B TERIKA ISA (1417583) - Sachadores de nocelos (489096) » 305160086: T32/J8/VII

Liga 305160086 Información oficial sobre el partido 305160086 en Hattrick

22.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VII.30 (38066)

PERALEDA C.F. Alineación oficial del equipo 'PERALEDA C.F.' en el partido 2 - 4 Sachadores de nocelos Alineación oficial del equipo 'Sachadores de nocelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PERALEDA C.F. Alineación oficial del equipo 'PERALEDA C.F.' en el partido 2 - 0 Sachadores de nocelos Alineación oficial del equipo 'Sachadores de nocelos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PERALEDA C.F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de PERALEDA van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Giovanni Gusmai en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Giovanni Gusmai va treure un córner llarg cap al segon pal que en François Vargas, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a PERALEDA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per François Vargas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Giovanni Gusmai va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 59 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Virgilio Barazzetti de PERALEDA va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Virgilio Barazzetti, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Sachadores de nocelos

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fehmi Özarpa de Sachadores es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sachadores van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Joeri ter Horst.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): El Sachadores era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Johan Wölki va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Patryk Mancewicz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sachadores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Patryk Mancewicz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Raúl Mejía ocupà el lloc d'en Johan Wölki al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Sachadores quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Joeri ter Horst estava fent un bon partit.