Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Omega F.C (1436370) - Real Zarandona (486666) » 305159700: T32/J9/VII

Liga 305159700 Información oficial sobre el partido 305159700 en Hattrick

29.01.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VII.23 (38059)

New Freak Factory B-17 Alineación oficial del equipo 'New Freak Factory B-17' en el partido 3 - 1 Xerez Atletico Alineación oficial del equipo 'Xerez Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New Freak Factory B-17 Alineación oficial del equipo 'New Freak Factory B-17' en el partido 3 - 1 Xerez Atletico Alineación oficial del equipo 'Xerez Atletico' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Freak Factory B-17

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Giuseppe Vita arribés a peus de Torben Ortzen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Factory el 1 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Torben Ortzen es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Mauro Laidoner va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Ano Pelkkala va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Factory.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Timothy Lauwagie gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stanisław Jastrząbek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Reyes de Factory la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Xerez Atletico

Goles Goles

  • 150 Minuto 81 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Atletico sembla que dona bons resultats perquè al minut 81, Kristián Rolný va escurçar la diferència a 3 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 31, quan un error defensiu va deixar Tamás Biros completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Eduardo Vilela quasi redueix la diferència al marcador al minut 36, però una gran estirada d'en Niklas Eklund va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mischa Stutzman, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eduardo Vilela va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.