Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los hijos del Tibu (778236) - TEAM VALENCIA C.F (1368477) » 305159546: T32/J13/VII

Liga 305159546 Información oficial sobre el partido 305159546 en Hattrick

26.02.2011 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VII.20 (38056)

Solokoetxe FC Alineación oficial del equipo 'Solokoetxe FC' en el partido 1 - 1 TEAM VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'TEAM VALENCIA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Solokoetxe FC Alineación oficial del equipo 'Solokoetxe FC' en el partido 2 - 2 TEAM VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'TEAM VALENCIA C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,0 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solokoetxe FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Soloko contenien la respiració mentre en Mykhaylo Stefanyuk s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Soloko a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paul Germán Totora va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viachka Hupalovich de Soloko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guy Danneels de Soloko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Ionuţ Mardare de Soloko va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ramón Uriarte va entrar en el seu lloc.

TEAM VALENCIA C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 80 minuts Bolesław Michalecki va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del VALENCIA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mario Bruno Dupuy, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Alberto Rabago va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Alberto Rabago va marcar al minut 82 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Morten Thorning de VALENCIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Sachar Noah de VALENCIA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rolf Vogels va prendre el seu rol al minut 58.