Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sobradillo 40 (1414826) - Esto ha sido todo amigos (437386) » 305156290: T32/J11/VI

Liga 305156290 Información oficial sobre el partido 305156290 en Hattrick

12.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VI.986 (15304)

Deportivo Blas de lezo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Blas de lezo' en el partido 1 - 3 Inferniño Racing Alineación oficial del equipo 'Inferniño Racing' en el partido
0 - 1 Rutenio Borreguero (4')
Miguel Ángel Romero (36') 1 - 1
1 - 2 Thierry Berende (54')
1 - 3 Samuele Passarino (83')
Deportivo Blas de lezo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Blas de lezo' en el partido 1 - 3 Inferniño Racing Alineación oficial del equipo 'Inferniño Racing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Blas de lezo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Blas de lezo' en el partido 2 - 0 Inferniño Racing Alineación oficial del equipo 'Inferniño Racing' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Blas de lezo

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Deportivo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Miguel Ángel Romero en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): En Pompeu Clavé, al minut 34 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Jesper Gotfredsen el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juanjo Vivas Guerrero va estar a punt d'avançar els locals al minut 53 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Pompeu Clavé tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al 87, Pablo Navarro García hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Diego Neruda. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Delaroque de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, José Fernando Vaca de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37 de partit, el jugador Pompeu Clavé de Deportivo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Inferniño Racing

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rutenio Borreguero va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Inferniño el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Thierry Berende va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Samuele Passarino va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Neil Moore no va ser aprofitada per en Rutenio Borreguero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jesper Gotfredsen al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janko Haramustek de Inferniño es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.