Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yokohama Madrid (777283) - xostru (312204) » 305155368: T32/J4/VI

Liga 305155368 Información oficial sobre el partido 305155368 en Hattrick

25.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VI.970 (15288)

Yokohama Madrid Alineación oficial del equipo 'Yokohama Madrid' en el partido 3 - 2 xostru Alineación oficial del equipo 'xostru' en el partido
Pedro Dalza (21') 1 - 0
1 - 1 Sven Frostenman (33')
1 - 2 Alexis Pontet (42')
Elisardo Otero (80') 2 - 2
Elisardo Otero (85') 3 - 2
Yokohama Madrid Alineación oficial del equipo 'Yokohama Madrid' en el partido 3 - 2 xostru Alineación oficial del equipo 'xostru' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Yokohama Madrid Alineación oficial del equipo 'Yokohama Madrid' en el partido 4 - 0 xostru Alineación oficial del equipo 'xostru' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yokohama Madrid

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va premiar Yokohama amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Pedro Dalza va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Yokohama. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Elisardo Otero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Yokohama contenien la respiració mentre en Elisardo Otero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Arnau Villapol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Sergio Daniel Mosce va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ramón Rezusta va marxar de Alexis Pontet en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Yokohama van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnau Villapol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ramón Rezusta, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Teófilo Pancorbo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

xostru

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sven Frostenman que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de xostru el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alexis Pontet va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Alexis Pontet, al minut 23 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Reynaldo Queirolo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de xostru que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reynaldo Queirolo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gian Paolo De Vitis de xostru va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Mihály Bai que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.