Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erreala Txapeldun (1418975) - man utds (1414046) » 305154133: T32/J3/VI

Liga 305154133 Información oficial sobre el partido 305154133 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VI.948 (15266)

Estrella Fugaz Alineación oficial del equipo 'Estrella Fugaz' en el partido 0 - 1 Caldetas Alineación oficial del equipo 'Caldetas' en el partido
0 - 1 Sybe Hond (60')
Estrella Fugaz Alineación oficial del equipo 'Estrella Fugaz' en el partido 0 - 1 Caldetas Alineación oficial del equipo 'Caldetas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estrella Fugaz Alineación oficial del equipo 'Estrella Fugaz' en el partido 1 - 1 Caldetas Alineación oficial del equipo 'Caldetas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,3 % 41,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Fugaz

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bonifācijs Kupats de Estrella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caldetas

Goles Goles

  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Caldetas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sybe Hond va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estrella. La jugada d'estratègia del Caldetas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jon Thormo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Caldetas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Wenceslao Paz Fajardo va quedar-se sol davant el porter Alfredo Marco Arconti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Caldetas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfredo Marco Arconti va desviar el xut final de Aleu Álvarez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Matej Štajdohar va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Jon Thormo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Octavian-Gheorghe Petrache ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.