Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barriguitas F.C (1366866) - Albhedvetusta (310258) » 305152869: T32/J10/VI

Liga 305152869 Información oficial sobre el partido 305152869 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VI.925 (15243)

Barriguitas F.C Alineación oficial del equipo 'Barriguitas F.C' en el partido 1 - 2 Olímpic de Dalt Vila Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Dalt Vila' en el partido
0 - 1 David Canamases (85')
Klaudiusz Wronkowski (89') 1 - 1
1 - 2 Marc Massa (89')
Barriguitas F.C Alineación oficial del equipo 'Barriguitas F.C' en el partido 1 - 2 Olímpic de Dalt Vila Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Dalt Vila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barriguitas F.C Alineación oficial del equipo 'Barriguitas F.C' en el partido 2 - 0 Olímpic de Dalt Vila Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Dalt Vila' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barriguitas F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Bedrettin Yordam va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Klaudiusz Wronkowski va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Barriguitas posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Panu Teppo del Barriguitas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Andreu Santmartí, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Peter Claesson va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Kas Zijlstra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barriguitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Frank Andersson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Klaudiusz Wronkowski va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Lluís-Anton Cabré va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Bedrettin Yordam va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barriguitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Constantino Albergaría de Barriguitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86 del partit, Constantino Albergaría de l'equip Barriguitas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Olímpic de Dalt Vila

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): David Canamases va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Olímpic i marcant el 0 - 1.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): El porter de Olímpic va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marc Massa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raimon Batllosera de Olímpic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Raimon Batllosera ocupà el lloc d'en Cesc Bru al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Olímpic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Marc Massa va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.