Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albhedvetusta (310258) - Atlético Solanero (433756) » 305152865: T32/J9/VI

Liga 305152865 Información oficial sobre el partido 305152865 en Hattrick

29.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VI.925 (15243)

Olímpic de Dalt Vila Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Dalt Vila' en el partido 2 - 0 C.D. Cervera Alineación oficial del equipo 'C.D. Cervera' en el partido
Alfred Santesmases (5') 1 - 0
Lluís Matas (57') 2 - 0
Olímpic de Dalt Vila Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Dalt Vila' en el partido 2 - 0 C.D. Cervera Alineación oficial del equipo 'C.D. Cervera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olímpic de Dalt Vila Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Dalt Vila' en el partido 1 - 2 C.D. Cervera Alineación oficial del equipo 'C.D. Cervera' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 84,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olímpic de Dalt Vila

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Olímpic el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfred Santesmases va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Lluís Matas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en César Galliners, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Galliners de Olímpic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.D. Cervera

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Casper Bak Jensen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Carnicas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Arisztid Mocsáry per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 17, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Richo Toompuu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lluís-Anton Cabré va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Arisztid Mocsáry va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.