Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Híspalis FC (314632) - A.S.Varese (310843) » 305152225: T32/J3/VI

Liga 305152225 Información oficial sobre el partido 305152225 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VI.914 (15232)

Dinamo de Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Gasteiz' en el partido 2 - 1 Quesejubileraul Alineación oficial del equipo 'Quesejubileraul' en el partido
0 - 1 Paulo Deus (27')
Marc Fontirro (42') 1 - 1
Juan Miguel Ramón (78') 2 - 1
Dinamo de Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Gasteiz' en el partido 2 - 1 Quesejubileraul Alineación oficial del equipo 'Quesejubileraul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo de Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Gasteiz' en el partido 3 - 0 Quesejubileraul Alineación oficial del equipo 'Quesejubileraul' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Gasteiz

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Gasteiz s'esgargamellaven dempeus per esperonar Marc Fontirro que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 42 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Miguel Ramón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gasteiz es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Juan Miguel Ramón de Gasteiz va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Marc Fontirro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Marc Fontirro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gasteiz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Rasmus Gyring de Gasteiz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isidoro Laudani de Gasteiz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Quesejubileraul

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Quesejubile prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Paulo Deus.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Guillem Arús va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Brandon Barentz, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Paulo Deus hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Brandon Barentz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emil Jeziorowski de Quesejubile va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Eadalf Dasone va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Ferrère.