Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAÑITA BRAVA (795149) - CamineroGol (1421379) » 305151498: T32/J3/VI

Liga 305151498 Información oficial sobre el partido 305151498 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VI.901 (15219)

CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 1 - 0 Republica independiente de Cela Alineación oficial del equipo 'Republica independiente de Cela' en el partido
Matteo Ringgenberg (9') 1 - 0
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 1 - 0 Republica independiente de Cela Alineación oficial del equipo 'Republica independiente de Cela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 1 - 0 Republica independiente de Cela Alineación oficial del equipo 'Republica independiente de Cela' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAÑITA BRAVA

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Matteo Ringgenberg va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): Agostino Litchenberger quasi marca en una jugada assajada de córner que Nicolas Gaudet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Esteban Da Silva de CAÑITA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Esteban Da Silva.

Republica independiente de Cela

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 11, un contraatac del independiente no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Matthias Fellner perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del independiente sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hugo Morin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de independiente va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Haribert Rüdiger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): independiente van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Hugo Morin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Silvano Campilongo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El independiente va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Matthias Fellner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.