Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

utingham foret (1456160) - Rotten Irishmen (1370947) » 305151445: T32/J4/VI

Liga 305151445 Información oficial sobre el partido 305151445 en Hattrick

25.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VI.900 (15218)

Baturricos Oscenses Alineación oficial del equipo 'Baturricos Oscenses' en el partido 3 - 0 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
Bartolomé Espinosa (11') 1 - 0
Nir Avidan (12') 2 - 0
László Hutai (66') 3 - 0
Baturricos Oscenses Alineación oficial del equipo 'Baturricos Oscenses' en el partido 3 - 0 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baturricos Oscenses Alineación oficial del equipo 'Baturricos Oscenses' en el partido 0 - 1 Pescaditos Titos FC Alineación oficial del equipo 'Pescaditos Titos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baturricos Oscenses

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Baturricos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 11, quan Bartolomé Espinosa va llançar una pena màxima perfectament.
  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Miguel Ferrus la va convertir en gol amb un remat de cap en Nir Avidan tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 12 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Baturricos va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en László Hutai, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Baturricos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Ferrus, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Baturricos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matti Pokki va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bartolomé Espinosa de Baturricos es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nir Avidan.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Bartolomé Espinosa va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Pescaditos Titos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Virgílio António Baptista Pinto va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Pescaditos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 65, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Raúl Irarramendi.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Caetano da Piña va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.