Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liders again! (118972) - Astur Guevara (777591) » 305148408: T32/J13/VI

Liga 305148408 Información oficial sobre el partido 305148408 en Hattrick

26.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / VI.845 (15163)

Pvo. Camas Alineación oficial del equipo 'Pvo. Camas' en el partido 0 - 2 CATA CAGUES Alineación oficial del equipo 'CATA CAGUES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pvo. Camas Alineación oficial del equipo 'Pvo. Camas' en el partido 0 - 2 CATA CAGUES Alineación oficial del equipo 'CATA CAGUES' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pvo. Camas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Poli van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Benjamín Martínez Galán va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Poli va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Eufrasio Valero Martínez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fermí Gil de la Cuesta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Loís Corominas de Poli es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Fermí Gil de la Cuesta de Poli es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 87.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Alejandro Ramos Cervera va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Poli estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Fermí Gil de la Cuesta no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

CATA CAGUES

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mel Urzáiz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a CAGUES.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nunzius Prot va augmentar l'avantatge de CAGUES a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Nativ Tamuz de CAGUES, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): CAGUES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Patxi Irazustabarrena va quedar-se sol davant el porter Gabriel Paella, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nunzius Prot després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gabriel Paella va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18 en Mohammed Samet va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de CAGUES, en Patxi Irazustabarrena, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Mel Urzáiz ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.