Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

noelmachaca (988100) - RojoEscarlata (492168) » 305139759: T32/J8/VI

Liga 305139759 Información oficial sobre el partido 305139759 en Hattrick

22.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VI.691 (15009)

LAX Alineación oficial del equipo 'LAX' en el partido 1 - 4 Menzoberrazan Alineación oficial del equipo 'Menzoberrazan' en el partido
0 - 1 Nicolas Skullerud (3')
0 - 2 Víctor Alicante (6')
0 - 3 Liborio Quindimil (11')
0 - 4 Liborio Quindimil (78')
Arno Kaltenbeck (81') 1 - 4
LAX Alineación oficial del equipo 'LAX' en el partido 1 - 4 Menzoberrazan Alineación oficial del equipo 'Menzoberrazan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LAX Alineación oficial del equipo 'LAX' en el partido 2 - 1 Menzoberrazan Alineación oficial del equipo 'Menzoberrazan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAX

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): El LAX no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Arno Kaltenbeck es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13, Mátyás Lehel va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): LAX va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Niels Kleespies va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ramón Moreno Blanco va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Ramón Moreno Blanco i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a LAX, però el xut de Jonah Raphael Happel va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erko Hilbrecht es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mátyás Lehel.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximiliano Roldán Lozano de LAX va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Menzoberrazan

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Menzoberrazan va ser finalitzada des de l'esquerra per Nicolas Skullerud al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 6 (Gol de penalti): Menzoberrazan va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Víctor Alicante va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Liborio Quindimil va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 11, i va fer pujar el 0 - 3 per a Menzoberrazan.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Menzoberrazan. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Liborio Quindimil xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Menzoberrazan va estar a punt d'arribar en un córner. En Artald Guiberna va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Adriano Soragna no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Sergio Cerrada.