Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lacatus fc (310010) - La BasuRa (313558) » 305139629: T32/J3/VI

Liga 305139629 Información oficial sobre el partido 305139629 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VI.689 (15007)

atletico cardeña Alineación oficial del equipo 'atletico cardeña' en el partido 5 - 0 La BasuRa Alineación oficial del equipo 'La BasuRa' en el partido
Antonio Álvarez (41') 1 - 0
Pierre-Charles Boute (42') 2 - 0
Derby McRobb (53') 3 - 0
Pierre-Charles Boute (62') 4 - 0
Pauliuk Pshaniszny (79') 5 - 0
atletico cardeña Alineación oficial del equipo 'atletico cardeña' en el partido 5 - 0 La BasuRa Alineación oficial del equipo 'La BasuRa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
atletico cardeña Alineación oficial del equipo 'atletico cardeña' en el partido 4 - 1 La BasuRa Alineación oficial del equipo 'La BasuRa' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico cardeña

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Antonio Álvarez va donar a atletico un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pierre-Charles Boute va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): atletico va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Derby McRobb va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Neil Khanum sempre és una garantia. Al minut 62, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pierre-Charles Boute marcar el 4 - 0 per al atletico.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, atletico va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pauliuk Pshaniszny, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pierre-Charles Boute va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Juan Carlos Buñuel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gheorghe Crăciun per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Carlos Buñuel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Antonio Álvarez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Carlos Buñuel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després León Clausen de atletico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a León Clausen de atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La BasuRa

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): BASU va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ognjen Arizanović va desviar el xut final de Fernando Loinaz després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Julián Jiménez Iniesta va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dragomir Neamtu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Emil Thycosen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.