Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La teranyina (1369241) - SPORTIN Cabanillas (1336362) » 305138637: T32/J8/VI

Liga 305138637 Información oficial sobre el partido 305138637 en Hattrick

22.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VI.671 (14989)

La teranyina Alineación oficial del equipo 'La teranyina' en el partido 0 - 1 Songoku SD Alineación oficial del equipo 'Songoku SD' en el partido
0 - 1 Kylian Klompe (57')
La teranyina Alineación oficial del equipo 'La teranyina' en el partido 0 - 1 Songoku SD Alineación oficial del equipo 'Songoku SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La teranyina Alineación oficial del equipo 'La teranyina' en el partido 0 - 1 Songoku SD Alineación oficial del equipo 'Songoku SD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La teranyina

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): teranyina van sortir al contraatac al minut 14, però Manolo Baltico va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de teranyina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vittorio Arcea va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de teranyina, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Joel Basset va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Anaël Quesne va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El teranyina va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Joel Basset va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jobeson Cicatriz.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jobeson Cicatriz de teranyina va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 49 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 49 va fer que Elvezio Francini de teranyina hagués d'abandonar el terreny de joc. Walter Gössel va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Songoku SD

Goles Goles

  • 170 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Kylian Klompe posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, José Cutanda quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kylian Klompe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Sergiu-Mihai Stan va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Kylian Klompe ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.