Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ILIO F.C (775156) - SAguifel (1419613) » 305137808: T32/J10/VI

Liga 305137808 Información oficial sobre el partido 305137808 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VI.656 (14974)

CortaFuegos fc Alineación oficial del equipo 'CortaFuegos fc' en el partido 1 - 4 Athlètic Sant Marçal Alineación oficial del equipo 'Athlètic Sant Marçal' en el partido
Aníbal Sheppard (18') 1 - 0
1 - 1 Christoph Borries (21')
1 - 2 Yiannis Asprokoutelakis (24')
1 - 3 Christoph Borries (27')
1 - 4 Hanns-Axel Bolanden (87')
CortaFuegos fc Alineación oficial del equipo 'CortaFuegos fc' en el partido 1 - 4 Athlètic Sant Marçal Alineación oficial del equipo 'Athlètic Sant Marçal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CortaFuegos fc Alineación oficial del equipo 'CortaFuegos fc' en el partido 1 - 6 Athlètic Sant Marçal Alineación oficial del equipo 'Athlètic Sant Marçal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CortaFuegos fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Aníbal Sheppard, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Vilnis Timulis no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Anders Larsson i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a CortaFuegos, però el xut de Sisebuto Alvear va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan Sisebuto Alvear des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): CortaFuegos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 88 que Anders Larsson no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antoni Sabater de CortaFuegos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Athlètic Sant Marçal

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 21 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Christoph Borries de Athlètic marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Yiannis Asprokoutelakis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a Athlètic l'avantatge per 1 - 3. Christoph Borries en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hanns-Axel Bolanden, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athlètic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Villarmea, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 89 minuts, el Athlètic va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.