Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kanabis Team (119599) - Ivorinhos F.C. (435360) » 305136522: T32/J11/VI

Liga 305136522 Información oficial sobre el partido 305136522 en Hattrick

12.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VI.633 (14951)

Celta Mondra Alineación oficial del equipo 'Celta Mondra' en el partido 0 - 6 Ivorinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ivorinhos F.C.' en el partido
0 - 1 Teemu Vaattovaara (6')
0 - 2 Milos Kutzelnigg (17')
0 - 3 Milos Kutzelnigg (22')
0 - 4 Teemu Vaattovaara (72')
0 - 5 Milos Kutzelnigg (85')
0 - 6 Teemu Vaattovaara (86')
Celta Mondra Alineación oficial del equipo 'Celta Mondra' en el partido 0 - 6 Ivorinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ivorinhos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Celta Mondra Alineación oficial del equipo 'Celta Mondra' en el partido 0 - 7 Ivorinhos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ivorinhos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Mondra

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Mondra va estar a punt d'arribar en un córner. En Èdgar Cella va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Mondra sortien al contraatac. La falta llançada per Brandán Campo va sortir força alta sense massa perill.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Brandán Campo no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Aurélien Véron, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Menachem Giladi de Mondra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68 de partit, Menachem Giladi de Mondra va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Ivorinhos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Ivorinhos Teemu Vaattovaara va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Milos Kutzelnigg va aprofitar un error defensiu al minut 17, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Ivorinhos.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Milos Kutzelnigg de Ivorinhos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Teemu Vaattovaara va augmentar l'avantatge de Ivorinhos a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Milos Kutzelnigg va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 5 per a Ivorinhos.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Ivorinhos va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Teemu Vaattovaara, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ivorinhos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pekka Pukkila va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mondra. La jugada d'estratègia del Ivorinhos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fede De la Paz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianmaria Attonio de Ivorinhos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Ignacio Roíz de Ivorinhos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.