Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villar de ciervo (121763) - real Zaragoza C (1433967) » 305135192: T32/J2/VI

Liga 305135192 Información oficial sobre el partido 305135192 en Hattrick

11.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VI.610 (14928)

villar de ciervo Alineación oficial del equipo 'villar de ciervo' en el partido 1 - 0 Atletico pollastron Alineación oficial del equipo 'Atletico pollastron' en el partido
Xaver Feichter (66') 1 - 0
villar de ciervo Alineación oficial del equipo 'villar de ciervo' en el partido 1 - 0 Atletico pollastron Alineación oficial del equipo 'Atletico pollastron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
villar de ciervo Alineación oficial del equipo 'villar de ciervo' en el partido 3 - 1 Atletico pollastron Alineación oficial del equipo 'Atletico pollastron' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villar de ciervo

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de villar. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Xaver Feichter xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): villar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fuad Quisbert va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alessio Argio.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joshua Voermans! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de villar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alexander Wieland, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Joshua Voermans del villar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): villar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joshua Voermans en un 1 contra 1 amb el porter Alessio Argio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Jani Parts va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de villar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dominik Pitóra de villar es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alexander Wieland va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Damiano Galloni.

Atletico pollastron

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Valmore Márquez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.