Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Arbúcies FC (1332042) - Vilavaler FC (438779) » 305132637: T32/J6/VI

Liga 305132637 Información oficial sobre el partido 305132637 en Hattrick

08.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VI.564 (14882)

los chavales de punta blanca Alineación oficial del equipo 'los chavales de punta blanca' en el partido 0 - 3 Supetolin FC Alineación oficial del equipo 'Supetolin FC' en el partido
0 - 1 Attilio Vecchio (2')
0 - 2 Dominic Broja (55')
0 - 3 Iker Oxenstierna (56')
los chavales de punta blanca Alineación oficial del equipo 'los chavales de punta blanca' en el partido 0 - 3 Supetolin FC Alineación oficial del equipo 'Supetolin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los chavales de punta blanca Alineación oficial del equipo 'los chavales de punta blanca' en el partido 0 - 1 Supetolin FC Alineación oficial del equipo 'Supetolin FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los chavales de punta blanca

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de chavales va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arnold de Jong, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Francesco Moa, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Supetolin, però Per Pihlström no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de chavales, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Augustin Mangeleer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 78, el chavales estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Augustin Mangeleer va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Supetolin FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Attilio Vecchio va llençar el penal ras arran de pal.
  • 135 Minuto 55 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Dominic Broja de Supetolin va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 2.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Supetolin va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Iker Oxenstierna, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Supetolin quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marcos Busquier va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sędziwoj Pyrchla al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Dominic Broja de Supetolin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Passats 58 minuts de joc, en Sędziwoj Pyrchla de Supetolin va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.