Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prosikitos C.F. (489185) - Real Moraleño (1602130) » 305131620: T32/J4/VI

Liga 305131620 Información oficial sobre el partido 305131620 en Hattrick

25.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VI.546 (14864)

solivella team Alineación oficial del equipo 'solivella team' en el partido 2 - 0 Kodokan F.c Alineación oficial del equipo 'Kodokan F.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
solivella team Alineación oficial del equipo 'solivella team' en el partido 2 - 2 Kodokan F.c Alineación oficial del equipo 'Kodokan F.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,6 % 39,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solivella team

Goles Goles

  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): solivella va posar-se per davant 1 - 0 al minut 69, quan Tonko Granjak va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del solivella van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mattias Lindhen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Batista Farias va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): solivella va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pau Anania en un 1 contra 1 amb el porter Emilio Pastor Leiva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vojislav Arsović va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mattias Lindhen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Kodokan F.c

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paul Germán Rodríguez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Pietro Amadei va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Esequiel Palacios va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Marcelo Peralta va marcar al minut 61 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 260 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Paul Germán Rodríguez, al minut 72 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Kodokan va estar a punt d'arribar en un córner. En Félix Gutiérrez de Solar va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Víctor Gabriel quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Esequiel Palacios va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.