Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casiocoma (1435312) - Vilamuller (989429) » 305128627: T32/J11/VI

Liga 305128627 Información oficial sobre el partido 305128627 en Hattrick

12.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / VI.492 (14810)

Casiocoma Alineación oficial del equipo 'Casiocoma' en el partido 3 - 1 F.THE WOLFMAN Alineación oficial del equipo 'F.THE WOLFMAN' en el partido
0 - 1 Baltasar Chaler (12')
Miguel Hermosilla (64') 1 - 1
Enrique Carmena (65') 2 - 1
Patrick Queisser (75') 3 - 1
Casiocoma Alineación oficial del equipo 'Casiocoma' en el partido 3 - 1 F.THE WOLFMAN Alineación oficial del equipo 'F.THE WOLFMAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casiocoma Alineación oficial del equipo 'Casiocoma' en el partido 2 - 0 F.THE WOLFMAN Alineación oficial del equipo 'F.THE WOLFMAN' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casiocoma

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del Casiocoma va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miguel Hermosilla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Carmena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Casiocoma i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 75 minuts de joc. Mentre en Patrick Queisser el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Patrick Queisser quasi empata el partit per a Casiocoma, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En 周 (Chau) 鑫安 (Xinan), jugador de Casiocoma, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 42. Henri Sow, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Josep Ramon Desguanechs no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

F.THE WOLFMAN

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Baltasar Chaler va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): LOBO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Magnar Kittilsen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LOBO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Magnar Kittilsen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gianni Fiorentini, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.