Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Calimeros (436590) - El retorno (1415686) » 305120709: T32/J5/VI

Liga 305120709 Información oficial sobre el partido 305120709 en Hattrick

01.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / VI.351 (14669)

Los Calimeros Alineación oficial del equipo 'Los Calimeros' en el partido 1 - 1 El retorno Alineación oficial del equipo 'El retorno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Calimeros Alineación oficial del equipo 'Los Calimeros' en el partido 1 - 0 El retorno Alineación oficial del equipo 'El retorno' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Calimeros

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rolando Santucci va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Paul Lie la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Calimeros Kostas Karantasios quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Daniel Pedro Graf l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Calimeros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Paul Lie va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Milan Meisner va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kostas Karantasios.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Diego Mingo. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

El retorno

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): retorno va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 18. Axel Bjørn-Andersen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Aldo Fermín Albarracín, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, un refús desafortunat de Teofilio López, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dileep Kumar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de retorno va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fedro Calveira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Fedro Calveira de retorno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.