Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pekeño F.C. (1592658) - Chepos Team 3 (309621) » 305120240: T32/J14/VI

Liga 305120240 Información oficial sobre el partido 305120240 en Hattrick

05.03.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / VI.342 (14660)

Pekeño F.C. Alineación oficial del equipo 'Pekeño F.C.' en el partido 4 - 0 Agaliaretph F.C. Alineación oficial del equipo 'Agaliaretph F.C.' en el partido
Manuel Ameneiro (40') 1 - 0
Eustachio Scanavini (42') 2 - 0
José Vicente Comas (80') 3 - 0
Federico Martínez de Garro (81') 4 - 0
Pekeño F.C. Alineación oficial del equipo 'Pekeño F.C.' en el partido 4 - 0 Agaliaretph F.C. Alineación oficial del equipo 'Agaliaretph F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pekeño F.C. Alineación oficial del equipo 'Pekeño F.C.' en el partido 1 - 1 Agaliaretph F.C. Alineación oficial del equipo 'Agaliaretph F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 42,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pekeño F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de PKÑ van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Manuel Ameneiro.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eustachio Scanavini de PKÑ va fer un bon esprint per escapar-se de Eugenio Trentin i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En José Vicente Comas de PKÑ va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Flávio Henrique Porco és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Federico Martínez de Garro perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): PKÑ va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Federico Martínez de Garro va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el PKÑ estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En José Vicente Comas va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Per Fjelborn va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, José Vicente Comas de PKÑ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Agaliaretph F.C.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Eric Harley de Aga va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Povl Bagger va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Aga no podia fer cap canvi en Povl Bagger va deixar el terreny de joc al minut 87 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.