Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EneksTeam (994975) - Feros Corvos de Xallas (47757) » 305116179: T32/J7/VI

Liga 305116179 Información oficial sobre el partido 305116179 en Hattrick

15.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / VI.270 (14588)

Olímpic de Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Minas Tirith' en el partido 4 - 2 Feros Corvos de Xallas Alineación oficial del equipo 'Feros Corvos de Xallas' en el partido
Alejandro Heras Hermosilla (6') 1 - 0
Andrea Barbera (35') 2 - 0
Andrea Barbera (36') 3 - 0
3 - 1 Ulrik Andersson (47')
3 - 2 Magnus Persson (65')
Carlo Marano (70') 4 - 2
Olímpic de Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Minas Tirith' en el partido 4 - 2 Feros Corvos de Xallas Alineación oficial del equipo 'Feros Corvos de Xallas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Olímpic de Minas Tirith Alineación oficial del equipo 'Olímpic de Minas Tirith' en el partido 6 - 1 Feros Corvos de Xallas Alineación oficial del equipo 'Feros Corvos de Xallas' en el partido
Tiene mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olímpic de Minas Tirith

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 6, indicava inequívocament que en Alejandro Heras Hermosilla va saber trobar la xarxa rival. Tirith desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tirith va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Andrea Barbera va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrea Barbera, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Tirith.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Tirith va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlo Marano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Josep Maria Macià, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jordi Ojea de Tirith va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Tirith ho intentava per la dreta per mitjà de Imanol Uriaga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Alejandro Heras Hermosilla ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Carlo Marano va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Feros Corvos de Xallas

Goles Goles

  • 154 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Ulrik Andersson va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els jugadors de Corvos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Magnus Persson va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ulrik Andersson va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Abad García es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones