Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ponte Ledesma (992484) - ALELELULLA (1431555) » 305114857: T32/J12/VI

Liga 305114857 Información oficial sobre el partido 305114857 en Hattrick

19.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / VI.246 (14564)

xakitis Alineación oficial del equipo 'xakitis' en el partido 3 - 0 Darth Sidious Alineación oficial del equipo 'Darth Sidious' en el partido
Ferriol Cerdó (40') 1 - 0
Erick De la Barrera (47') 2 - 0
Erick De la Barrera (80') 3 - 0
xakitis Alineación oficial del equipo 'xakitis' en el partido 3 - 0 Darth Sidious Alineación oficial del equipo 'Darth Sidious' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xakitis Alineación oficial del equipo 'xakitis' en el partido 3 - 0 Darth Sidious Alineación oficial del equipo 'Darth Sidious' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xakitis

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del xakitis contenien la respiració mentre en Ferriol Cerdó s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47 en Erick De la Barrera va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Erick De la Barrera va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Saro Grassi de xakitis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Angel Davidov per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jonas Andreas Duda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Angel Davidov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Erick De la Barrera de xakitis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Darth Sidious

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Giani Buhoiu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gilles Bestler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Llorenç Orriols no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Giani Buhoiu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mattias Igelbratt.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pier Luigi Bogliolo de FSH es va guanyar la targeta groga merescudament.