Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fut de Clutbol (1586618) - AC Katenaccio (1435151) » 305112985: T32/J6/VI

Liga 305112985 Información oficial sobre el partido 305112985 en Hattrick

08.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / VI.213 (14531)

Fut de Clutbol Alineación oficial del equipo 'Fut de Clutbol' en el partido 4 - 0 Ciber-Locutorio E-MAIL Alineación oficial del equipo 'Ciber-Locutorio E-MAIL' en el partido
Florian Presch (12') 1 - 0
Joel Gullund (13') 2 - 0
Suat Ba?lan (30') 3 - 0
Emil Coropcean (40') 4 - 0
Fut de Clutbol Alineación oficial del equipo 'Fut de Clutbol' en el partido 4 - 0 Ciber-Locutorio E-MAIL Alineación oficial del equipo 'Ciber-Locutorio E-MAIL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fut de Clutbol Alineación oficial del equipo 'Fut de Clutbol' en el partido 2 - 0 Ciber-Locutorio E-MAIL Alineación oficial del equipo 'Ciber-Locutorio E-MAIL' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fut de Clutbol

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aymeric Gilet no va poder aturar Florian Presch de Clutbol, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 12 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joel Gullund va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mauri Pentti va treure un córner llarg cap al segon pal que en Suat Bağlan, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Emil Coropcean va augmentar l'avantatge de Clutbol a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Clutbol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joel Gullund, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aymeric Gilet es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Olaf Aas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Manuel Antonio Galeoto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): El jugador de Clutbol Florian Presch va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jaume Llamusí va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Midhed Crnadak de Clutbol es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Ciber-Locutorio E-MAIL

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ciber-Locutorio va anar a parar a la dreta de l'atac on en Thijmen van Lammeren, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ciber-Locutorio va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Luis Quiñones, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Aymeric Gilet de Ciber-Locutorio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thijmen van Lammeren de Ciber-Locutorio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Passats 17 minuts de joc, en Eustaquio Llanos de Ciber-Locutorio va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.