Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chacobo (989357) - atlético de madrid fc (988627) » 305112583: T32/J4/VI

Liga 305112583 Información oficial sobre el partido 305112583 en Hattrick

25.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VI.206 (14524)

Barça de Coruña Alineación oficial del equipo 'Barça de Coruña' en el partido 2 - 3 atlético de madrid fc Alineación oficial del equipo 'atlético de madrid fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barça de Coruña Alineación oficial del equipo 'Barça de Coruña' en el partido 0 - 2 atlético de madrid fc Alineación oficial del equipo 'atlético de madrid fc' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça de Coruña

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Corria el minut 32, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Coruña s'avançava en el marcador després que en Silvano Arlecchini xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Zenon Krause va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En José Miguel Díaz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Moritz Räder de Coruña va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

atlético de madrid fc

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Daniel Grossenbacher la va convertir en gol amb un remat de cap en Pedro Pigni tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 36 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Daniel Grossenbacher estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Leendert-Jan Schurink va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 37.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, atlético es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Leendert-Jan Schurink es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Henrik Olsson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Marko Groß quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ioan Neagoe, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manfred Holletschek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pedro Pigni va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Loke Lamhauge es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.