Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Batea C.F. (1367256) - Razalo FC (989249) » 305110596: T32/J10/VI

Liga 305110596 Información oficial sobre el partido 305110596 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VI.170 (14488)

Batea C.F. Alineación oficial del equipo 'Batea C.F.' en el partido 1 - 1 Milagritos Alineación oficial del equipo 'Milagritos' en el partido
Csaba Farkas (40') 1 - 0
1 - 1 Maurice Roquet (44')
Batea C.F. Alineación oficial del equipo 'Batea C.F.' en el partido 1 - 1 Milagritos Alineación oficial del equipo 'Milagritos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Batea C.F. Alineación oficial del equipo 'Batea C.F.' en el partido 2 - 0 Milagritos Alineación oficial del equipo 'Milagritos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Batea C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Batea va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Csaba Farkas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Ilkka Berg de Batea gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andaz Bacri al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ilkka Berg va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Antoni Prats va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Batea se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Milagritos

Goles Goles

  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Milagritos va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Maurice Roquet.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Zelão Fiore quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Milagritos van sortir al contraatac al minut 38, però Carlos Villaurreta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Paolo Fucili de Milagritos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Guillermo Peralta de Milagritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.