Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fauliteam (311354) - Xavineta FC (437568) » 305109615: T32/J4/VI

Liga 305109615 Información oficial sobre el partido 305109615 en Hattrick

25.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / VI.153 (14471)

Uranitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Uranitos C.F.' en el partido 2 - 3 Tocis Quintanar Alineación oficial del equipo 'Tocis Quintanar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uranitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Uranitos C.F.' en el partido 2 - 1 Tocis Quintanar Alineación oficial del equipo 'Tocis Quintanar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uranitos C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Uranitos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jano Velarde que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 62 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Bodo Milbreed llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Uranitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Domenik Niederste-Werbeck va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Goran Ðekić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Gian Giehrl gairebé va marcar per a Uranitos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentin Evdokimov.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Goran Ðekić ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tocis Quintanar

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Quintanar prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Víctor Guilla.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Torbjörn Oskarsson va marcar al minut 84 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Quintanar va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 86. Mees Mestdagh va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Ángel Montalvo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 8 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Quintanar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Víctor Guilla al minut 76 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Kazimierz Kasprzak, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.