Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botijo Mecánico (491104) - Haridate f. C (435543) » 305107007: T32/J10/VI

Liga 305107007 Información oficial sobre el partido 305107007 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VI.106 (14424)

Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido 2 - 0 CNC Boys Alineación oficial del equipo 'CNC Boys' en el partido
Hennerk Fresenius (30') 1 - 0
Paco Pepe Ramos Vela (79') 2 - 0
Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido 2 - 0 CNC Boys Alineación oficial del equipo 'CNC Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido 4 - 1 CNC Boys Alineación oficial del equipo 'CNC Boys' en el partido
Tiene mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botijo Mecánico

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Hennerk Fresenius, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Hoosiers es posava per davant!
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paco Pepe Ramos Vela, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Hoosiers.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Tim Geber gairebé va marcar per a Hoosiers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peruxu Garayo de Hoosiers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 62 (Tirita (médico)): Paco Pepe Ramos Vela va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Hoosiers estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pich Khun, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

CNC Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tomas Bierens no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Laércio Catarinense estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Boys va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Roy Martinsson es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Laércio Catarinense de Boys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Enrique Bustos Fermoso va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Agustín Cueto.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Mathias Amaral no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Laércio Catarinense no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.