Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. TATOGORRI (436929) - macias estopi (1457736) » 305105997: T32/J9/VI

Liga 305105997 Información oficial sobre el partido 305105997 en Hattrick

29.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / VI.88 (14406)

F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 3 - 0 Sierra de Cazorla C.F. Alineación oficial del equipo 'Sierra de Cazorla C.F.' en el partido
Julian van Dierendonck (30') 1 - 0
Herman Burghartz (37') 2 - 0
Herman Burghartz (70') 3 - 0
F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 3 - 0 Sierra de Cazorla C.F. Alineación oficial del equipo 'Sierra de Cazorla C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 2 - 0 Sierra de Cazorla C.F. Alineación oficial del equipo 'Sierra de Cazorla C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. TATOGORRI

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): TATOGORRI s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Julian van Dierendonck per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Herman Burghartz va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): TATOGORRI va aconseguir el 3 - 0 quan Herman Burghartz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julian van Dierendonck. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Herman Burghartz de TATOGORRI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Ricardo Silla va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de TATOGORRI estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 59 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Sayed El-Kayed se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Juan Bautista Reino. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Sierra de Cazorla C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 7, el ELIOS estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Anders Johansson va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ELIOS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Petri Marttala va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Jolly.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Cuatrecases de ELIOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): El jugador de ELIOS Gökçe Öz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Daniel Sorigué va entrar en el seu lloc.