Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cedifa (308882) - Entes f.c. (1421181) » 305104679: T32/J2/VI

Liga 305104679 Información oficial sobre el partido 305104679 en Hattrick

11.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / VI.65 (14383)

Triada Oscura Alineación oficial del equipo 'Triada Oscura' en el partido 0 - 5 Mate Alineación oficial del equipo 'Mate' en el partido
0 - 1 Freek-Jan Vahl (4')
0 - 2 Corey Fattuhi (29')
0 - 3 Cándido Abandero (33')
0 - 4 Gonzalo Romero (64')
0 - 5 Mirko Nievas (79')
Triada Oscura Alineación oficial del equipo 'Triada Oscura' en el partido 0 - 5 Mate Alineación oficial del equipo 'Mate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Triada Oscura Alineación oficial del equipo 'Triada Oscura' en el partido 3 - 1 Mate Alineación oficial del equipo 'Mate' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triada Oscura

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Tomas Anderquist es va complicar la vida al minut 4 intentant esquivar Freek-Jan Vahl en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Mate, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomas Anderquist de Triada va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Fernando Negrete que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Toon Drossaert no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Triada va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 53 que Zigfrīds Sapals no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En José Horna no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toño Munín de Triada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Pau Aranda ocupà el lloc d'en Carlos Ocaña al 55 minuts, dos minuts després que el jugador de Triada quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Fernando Negrete de Triada va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ezker Oria va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Toon Drossaert de Triada es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Mate

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mate van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Corey Fattuhi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mate, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Cándido Abandero va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mate. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Gonzalo Romero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mirko Nievas va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mate van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Cándido Abandero va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Vali Oprea va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gonzalo Romero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.