Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sacroh equipin (1432940) - C.F Fenix (1365705) » 305104481: T32/J8/VI

Liga 305104481 Información oficial sobre el partido 305104481 en Hattrick

22.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / VI.61 (14379)

sacroh equipin Alineación oficial del equipo 'sacroh equipin' en el partido 0 - 2 C.F Fenix Alineación oficial del equipo 'C.F Fenix' en el partido
0 - 1 Józef Mijas (40')
0 - 2 Józef Mijas (81')
sacroh equipin Alineación oficial del equipo 'sacroh equipin' en el partido 0 - 2 C.F Fenix Alineación oficial del equipo 'C.F Fenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sacroh equipin Alineación oficial del equipo 'sacroh equipin' en el partido 1 - 1 C.F Fenix Alineación oficial del equipo 'C.F Fenix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,8 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sacroh equipin

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Sawat Wongwiset del equipin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Mierzwiński de equipin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Ştefan Iordache de equipin va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fidel Barrenechea va prendre el seu rol al minut 89.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jannik Dambeck no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Erben Bokdam no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

C.F Fenix

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Passats 40 minuts de partit, Fenix es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Józef Mijas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Józef Mijas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fenix que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Albert Ulldemolins, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fenix va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Alexey Zenyuk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sampo Riekki va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.