Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TobleTeam (993450) - LosPacers2 (993013) » 305103739: T32/J1/VI

Liga 305103739 Información oficial sobre el partido 305103739 en Hattrick

04.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VI.48 (14366)

SANT JOAN DESPI Alineación oficial del equipo 'SANT JOAN DESPI' en el partido 0 - 3 Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido
0 - 1 Rino Mozler (43')
0 - 2 Eduardo Martínez Mateo (74')
0 - 3 César Inclán (82')
SANT JOAN DESPI Alineación oficial del equipo 'SANT JOAN DESPI' en el partido 0 - 3 Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SANT JOAN DESPI Alineación oficial del equipo 'SANT JOAN DESPI' en el partido 2 - 0 Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SANT JOAN DESPI

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Mikael Utgård arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rene Frank va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Sergiu Tănăsoiu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Enrique Sánchez Patierna va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 80, i va passar la pilota a Jules Swager, però aquest no va encertar a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Rene Frank de DESPI va abandonar el terreny de joc després de 15 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joan Calduch va entrar en el seu lloc.

Arbitros Club Asturias

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Carles Lupis sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rino Mozler que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Arbitros eren letals, i Eduardo Martínez Mateo va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): César Inclán va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Arbitros, al minut 82. El marcador va canviar a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joan Calduch no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rino Mozler estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arbitros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simen Weum, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Arbitros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ken Sain va desviar el xut final de César Inclán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Arbitros van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Artur Ayos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Tayfur Topçu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Diego Salamanca.