Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Thousand F.C. (772838) - maristes ademar (485725) » 305102266: T32/J1/VI

Liga 305102266 Información oficial sobre el partido 305102266 en Hattrick

04.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VI.22 (14340)

Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido 1 - 1 Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido
0 - 1 Dani?ment Alt?nay (38')
Emilio Felipe Moron (64') 1 - 1
Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido 1 - 1 Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido 3 - 0 Pirates United FC Alineación oficial del equipo 'Pirates United FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ingobernables FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 64 (Gol de penalti): Ingobernables va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Emilio Felipe Moron, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Carlos Daniel Carro del Ingobernables ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Geerard Allemand va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Geerard Allemand va estar a punt d'empatar per a Ingobernables quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Zbyšek Máčala va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Ingobernables va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tommy Josefsson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Zbyšek Máčala.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Tommy Josefsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ingobernables.

Pirates United FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Danişment Altınay va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan José Manuel Malo va estar a punt de posar per davant a Pirates amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcelo Calloia va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Thanaphon Angkulwattanachai es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ross Bartholomew de Pirates es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Ross Bartholomew que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.