Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campos Team Balompie (310390) - SALLE B (314361) » 305101323: T32/J3/VI

Liga 305101323 Información oficial sobre el partido 305101323 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VI.5 (14323)

Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido 3 - 0 Atletico Edison Alineación oficial del equipo 'Atletico Edison' en el partido
Txomin Oso (13') 1 - 0
Kjell Aske (48') 2 - 0
Leonel Miret (66') 3 - 0
Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido 3 - 0 Atletico Edison Alineación oficial del equipo 'Atletico Edison' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Al patadón parriba laostia F.C. Alineación oficial del equipo 'Al patadón parriba laostia F.C.' en el partido 1 - 2 Atletico Edison Alineación oficial del equipo 'Atletico Edison' en el partido
Tiene suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al patadón parriba laostia F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Txomin Oso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de patadón.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de patadón amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Kjell Aske, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de patadón pel centre va donar un gran resultat: el gol de Leonel Miret va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de patadón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jonathan Boterman va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonel Miret de patadón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Roger Ritmeester de patadón va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Stefan Riess de patadón es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Atletico Edison

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Dennis Neuhauser hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bonifacy Wojtach havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Hans Entholzner gairebé marca per a Atletico al minut 11 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Morten Brauer va encarar al porter al 22, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 47 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Hans Entholzner va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Hans Entholzner va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bonifacy Wojtach de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dennis Neuhauser es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Milenko Lotrić va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jaron Voeten. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.