Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catecumenos (796778) - Madafakas United (485438) » 305099811: T32/J3/V

Liga 305099811 Información oficial sobre el partido 305099811 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / V.234 (5747)

Sabañon Alineación oficial del equipo 'Sabañon' en el partido 1 - 1 Ranxo Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ranxo Atlètic' en el partido
0 - 1 Christian Wilhelm Hüther (35')
Edje Rijvers (89') 1 - 1
Sabañon Alineación oficial del equipo 'Sabañon' en el partido 1 - 1 Ranxo Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ranxo Atlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sabañon Alineación oficial del equipo 'Sabañon' en el partido 2 - 0 Ranxo Atlètic Alineación oficial del equipo 'Ranxo Atlètic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabañon

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sabañon amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Edje Rijvers en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sabañon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Albert Cãlugaru va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 32, però el porter visitant Joshua Gaberthuel el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Al minut 11 en Rosemiro Dezan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Han Jehaes de Sabañon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pelaio Lêndea de Sabañon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ranxo Atlètic

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a RNXAT prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Christian Wilhelm Hüther.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Xofre Avalle va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RNXAT que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de RNXAT van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Wilhelm van Tarel va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RNXAT va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xofre Avalle, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del RNXAT sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Raúl Puente, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Puente es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Koldo Altares. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.