Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Curuxa Torq Burellum (122177) - Fútbol Club Ferrachos (1370357) » 305097731: T32/J1/V

Liga 305097731 Información oficial sobre el partido 305097731 en Hattrick

04.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / V.197 (5710)

Logaidea Alineación oficial del equipo 'Logaidea' en el partido 1 - 2 Fútbol Club Violadores Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Violadores' en el partido
0 - 1 Michael Rood (5')
0 - 2 Sylwester Thomas (12')
Eutelo Bargo (56') 1 - 2
Logaidea Alineación oficial del equipo 'Logaidea' en el partido 1 - 2 Fútbol Club Violadores Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Violadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Logaidea Alineación oficial del equipo 'Logaidea' en el partido 3 - 1 Fútbol Club Violadores Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Violadores' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logaidea

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Eutelo Bargo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Logaidea per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eutelo Bargo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Eutelo Bargo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 35 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Harke Weijns va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 66, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eutelo Bargo de Logaidea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Logaidea Thomi Cardellino va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luis Saavedra va entrar en el seu lloc.

Fútbol Club Violadores

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Michael Rood va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): En Sylwester Thomas va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 69 en Michael Rood ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Adrián Castillon el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Pablo Baquedano de F.C.V. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.