Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peposporting (1418668) - CUCLES (490919) » 305097494: T32/J12/V

Liga 305097494 Información oficial sobre el partido 305097494 en Hattrick

19.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / V.192 (5705)

brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 2 - 0 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
Adrián Mellado (50') 1 - 0
Stu Corona (85') 2 - 0
brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 2 - 0 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 2 - 0 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brownisalbinegros

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 50 gràcies a la jugada de Adrián Mellado, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): brownisalbinegros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stu Corona va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a brownisalbinegros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ivo Maracá, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tore Jansson va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Enrique Matos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Ivo Maracá gairebé va marcar per a brownisalbinegros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Mellado de brownisalbinegros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ilmari Marjasalo.

CUCLES

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CUCLES van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Odilón Espartero va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el CUCLES sortien al contraatac. La falta llançada per Odilón Espartero va sortir força alta sense massa perill.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Licinio Borreiros va rebre molts aplaudiments. Al minut 86 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Magec Reyes de CUCLES es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Quilis de CUCLES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de CUCLES, en Licinio Borreiros, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 56 (Tirita): Era el minut 56 quan després d'una dura entrada, el jugador Enrique Matos de CUCLES s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.