Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peposporting (1418668) - Gladiators F.C. (794276) » 305097474: T32/J7/V

Liga 305097474 Información oficial sobre el partido 305097474 en Hattrick

15.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / V.192 (5705)

brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 5 - 0 Atletic Almacelles-Saids Alineación oficial del equipo 'Atletic Almacelles-Saids' en el partido
Lucrecio Chamarro (40') 1 - 0
Stu Corona (41') 2 - 0
Patrik Da?o (60') 3 - 0
Patrik Da?o (61') 4 - 0
Tore Jansson (81') 5 - 0
brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 5 - 0 Atletic Almacelles-Saids Alineación oficial del equipo 'Atletic Almacelles-Saids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 5 - 0 Atletic Almacelles-Saids Alineación oficial del equipo 'Atletic Almacelles-Saids' en el partido
Tiene un resultado normal 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brownisalbinegros

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lucrecio Chamarro de brownisalbinegros aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a brownisalbinegros i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 41 minuts de joc. Mentre en Stu Corona el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Lucrecio Chamarro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Patrik Daňo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 60.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Almacelles-Saids. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Patrik Daňo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del brownisalbinegros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 61.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de brownisalbinegros. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Tore Jansson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): brownisalbinegros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ilmari Marjasalo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Crispin Cuttelod.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Patrik Daňo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Adrián Mellado va deixar a Hansjürg Obrist assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Patrik Daňo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Crispin Cuttelod va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrián Mellado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucrecio Chamarro.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ilmari Marjasalo de brownisalbinegros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletic Almacelles-Saids

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luka Igel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.