Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cal Coix (119595) - Los amantes de mss barbara (487240) » 305096361: T32/J9/V

Liga 305096361 Información oficial sobre el partido 305096361 en Hattrick

29.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / V.172 (5685)

zidozos Alineación oficial del equipo 'zidozos' en el partido 3 - 1 GRAN SOL Alineación oficial del equipo 'GRAN SOL' en el partido
Moisés Cava (30') 1 - 0
Mikko Lantto (32') 2 - 0
Dennis Van Lokeren (49') 3 - 0
3 - 1 Gabriel Henriksson (63')
zidozos Alineación oficial del equipo 'zidozos' en el partido 3 - 1 GRAN SOL Alineación oficial del equipo 'GRAN SOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zidozos Alineación oficial del equipo 'zidozos' en el partido 2 - 0 GRAN SOL Alineación oficial del equipo 'GRAN SOL' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zidozos

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. zidozos s'avançava en el marcador després que en Moisés Cava xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, el zidozos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mikko Lantto, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de zidozos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dennis Van Lokeren progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Augusto Rocca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Julio Toca es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, César Mansur de zidozos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

GRAN SOL

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 63, el jugador visitant Gabriel Henriksson va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Rene Baumüller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de GRAN, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de László Török va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GRAN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rene Baumüller, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Rafa Perepérez va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Juuso Kähönen, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de GRAN van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paul Kisker va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): GRAN va fer una substitució al minut 33. Roine Herfeldt va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafa Perepérez.