Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Génesis.f.c (486620) - Hooligans F.C. (1336617) » 305095125: T32/J8/V

Liga 305095125 Información oficial sobre el partido 305095125 en Hattrick

22.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / V.150 (5663)

TEAM4ANGELS Alineación oficial del equipo 'TEAM4ANGELS' en el partido 1 - 5 Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido
0 - 1 Walter Altobello (30')
0 - 2 César Deus (35')
0 - 3 Jackie Burke (43')
Stanis?aw Wa?kowski (44') 1 - 3
1 - 4 Samuel Pirletti (44')
1 - 5 John Ranson (80')
TEAM4ANGELS Alineación oficial del equipo 'TEAM4ANGELS' en el partido 1 - 5 Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TEAM4ANGELS Alineación oficial del equipo 'TEAM4ANGELS' en el partido 1 - 3 Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 5,9 % 73,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAM4ANGELS

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Als 44 minuts, una gran jugada per l'esquerra de TEAM4ANGELS va acabar amb la pilota als peus de Stanisław Waśkowski que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): TEAM4ANGELS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stanisław Waśkowski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Olav Torgersen va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 55 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Tzur Gat va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sébastien Bertin de TEAM4ANGELS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanisław Waśkowski de TEAM4ANGELS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Velid Hotić va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Elchanan Chaim va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Manteca Colorá C.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Walter Altobello es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, César Deus va augmentar l'avantatge de Manteca a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, Manteca va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jackie Burke, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Samuel Pirletti de Manteca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Manteca van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en John Ranson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de John Ranson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Adam Kuśmierz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Timoteo Zambrana va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Manteca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jackie Burke, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ferran Espargueró es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Adam Kuśmierz ocupà el lloc d'en César Deus al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Manteca quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Adam Kuśmierz de Manteca va abandonar el terreny de joc després de 56 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Echezarreta va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Jaume Andreu va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Manteca es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.