Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcoss (119828) - los maquinas de turing (123914) » 305094067: T32/J9/V

Liga 305094067 Información oficial sobre el partido 305094067 en Hattrick

29.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / V.131 (5644)

Beat on the Brat Alineación oficial del equipo 'Beat on the Brat' en el partido 2 - 3 los maquinas de turing Alineación oficial del equipo 'los maquinas de turing' en el partido
0 - 1 Jussi Pärnänen (16')
Roberto Zanfrini (18') 1 - 1
1 - 2 Jussi Pärnänen (30')
Roberto Zanfrini (52') 2 - 2
2 - 3 Jussi Pärnänen (74')
Beat on the Brat Alineación oficial del equipo 'Beat on the Brat' en el partido 2 - 3 los maquinas de turing Alineación oficial del equipo 'los maquinas de turing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Beat on the Brat Alineación oficial del equipo 'Beat on the Brat' en el partido 2 - 0 los maquinas de turing Alineación oficial del equipo 'los maquinas de turing' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beat on the Brat

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Roberto Zanfrini va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del Beat amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Roberto Zanfrini en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Anders Toftlund va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Beat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sami Kemppainen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Beat va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anders Toftlund en un 1 contra 1 amb el porter Zsolt Zoltai, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Beat va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauro Fortino ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Amador Tapia de Beat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Manfred Panis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Román Bezares de Beat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Després de 61 minuts jugats, Roberto Zanfrini es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mauro Fortino.

los maquinas de turing

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jussi Pärnänen de maquinas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Jussi Pärnänen va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 30. 1 - 2 per a maquinas.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jussi Pärnänen quedar desmarcat i marcar per a maquinas al minut 74. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 51 (Lesión): maquinas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Amarante Suso no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Arnau Vehí al camp.