Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mahuella C. F. (1369532) - Galufo FC (1417464) » 305093871: T32/J2/V

Liga 305093871 Información oficial sobre el partido 305093871 en Hattrick

11.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / V.128 (5641)

Mahuella C. F. Alineación oficial del equipo 'Mahuella C. F.' en el partido 3 - 0 KingsOfMetal F.C. Alineación oficial del equipo 'KingsOfMetal F.C.' en el partido
Jesús Olaso (3') 1 - 0
Luís André Loureiro (13') 2 - 0
Y?ld?z Bengüler (77') 3 - 0
Mahuella C. F. Alineación oficial del equipo 'Mahuella C. F.' en el partido 3 - 0 KingsOfMetal F.C. Alineación oficial del equipo 'KingsOfMetal F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mahuella C. F. Alineación oficial del equipo 'Mahuella C. F.' en el partido 1 - 2 KingsOfMetal F.C. Alineación oficial del equipo 'KingsOfMetal F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mahuella C. F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El Mahuella era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jesús Olaso va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Luís André Loureiro va incrementar l'avantatge de Mahuella amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Mahuella va aconseguir el 3 - 0 quan Yıldız Bengüler va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Mahuella ho intentava per la dreta per mitjà de Iñaki Graner, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Antonio Garrido de Mahuella va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Luis Cañellas va prendre el seu rol al minut 16.
  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, Mahuella va veure com el seu jugador Juan Luis Cañellas havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Javier Campaspero entraria per ocupar el seu lloc.

KingsOfMetal F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Néstor Collel va estar a punt de posar per davant a KingsOfMetal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joël Walch va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 22 en Néstor Collel va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Joël Walch va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 206 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Teppo Kössi que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Markel Cubillas va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Néstor Collel la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de KingsOfMetal havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teppo Kössi.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 79 va fer que Albert Graells de KingsOfMetal hagués d'abandonar el terreny de joc. Lauro Febrero va entrar al terreny de joc per suplir-lo.