Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cavallitos (1367305) - Vila United (1433514) » 305093442: T32/J7/V

Liga 305093442 Información oficial sobre el partido 305093442 en Hattrick

15.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / V.120 (5633)

Reggae_Boys Alineación oficial del equipo 'Reggae_Boys' en el partido 2 - 2 F.C.Kotler Alineación oficial del equipo 'F.C.Kotler' en el partido
0 - 1 Markus Andritsch (40')
Aurél Sárosi (50') 1 - 1
Eran Wasserman (54') 2 - 1
2 - 2 David Agarrado (81')
Reggae_Boys Alineación oficial del equipo 'Reggae_Boys' en el partido 2 - 2 F.C.Kotler Alineación oficial del equipo 'F.C.Kotler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reggae_Boys Alineación oficial del equipo 'Reggae_Boys' en el partido 2 - 0 F.C.Kotler Alineación oficial del equipo 'F.C.Kotler' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reggae_Boys

Goles Goles

  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors del Reggae_Boys amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 50, deixant Aurél Sárosi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 54 gràcies a la jugada de Eran Wasserman, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Reggae_Boys va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Javier Febrer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Tomás Buelna del Reggae_Boys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Reggae_Boys per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Leon Mertens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Reggae_Boys es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Davide Zavalloni no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alex Grachisi al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Davide Zavalloni va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

F.C.Kotler

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de F.C.Kotler Markus Andritsch va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): David Agarrado va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, F.C.Kotler, al minut 81. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 18, el F.C.Kotler estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ferhat Kadir Ülgün va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de F.C.Kotler va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Karlos Osma, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Markus Andritsch de F.C.Kotler va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Zenón Cortegada de F.C.Kotler es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.